1
Fudbal

FOTO: Starsport

MITROVIĆ SMATRA DA JE NEDOSTAJAO FAKTOR SREĆE: ‘Nadamo se podršci publike u Beogradu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.23 u 10:05

‘Mislim da smo obe utakmice protiv Mađarske odigrali dovoljno dobro za pobedu.’

Najbolji strelac u istoriji srpskog nacionalog tima, Aleksandar Mitrović smatra da je nedostjalo sreće i da lopta jednostavno nije htela u gol.

– Glave su još vruće, težak poraz sigurno. Mislim da smo obe utakmice protiv Mađarske odigrali dovoljno dobro za pobedu. Nedostajalo je sreće, lopta jednostavno nije htela u gol. Oni su iskoristili svojih par šansi i to je na ovom nivou teško nadoknadivo – naveo je fudbaler Al Hilala.

Nada da se velikoj podršci sa tribina u Beogradu protiv Crne Gore.

-To je fudbal, idemo dalje. Treba pozitivno da gledamo na stvari, za par dana igramo bitnu utakmicu, pozitivno je što sve zavisi od nas. Nadam se da ćemo da imamo podršku publike i vetar u leđa da posle više od 20 godina odemo na Evropsko prvenstvo – istakao je Mitrović.

Podsetimo, četa Dragana Stojkovića Piksija je sinoć doživela poraz od selekcije Mađarske rezultatom 2:1. Nacionalni tim Srbije u utorak igra veoma bitan susret protiv Crne Gore od 20:45 na stadionu ‘Rajko Mitić. Orlovi’ trenutno imaju 10 bodova, dok ‘Sokolovi’ imaju 8 i eventaulna pobeda donosi plasman na dugo očekivano Evropsko prvenstvo.

KAKO OVO NIJE UŠLO U GOL!? Nestvarno je kako Srbija nije izjednačila rezultat! (VIDEO)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter