0
Evroliga
Danilo Anđušić

FOTO: STARSPORT

ANĐUŠIĆ PRED BARSELONU: ‘Svi jedva čekamo tu utakmicu, biće zanimljivo!’

Objavljeno: 15.10.23 u 14:50

‘Verujem da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta.’

Košarkaš Partizana, Danilo Anđušić je pred susret sa Barselonom rekao da svi željno iščekuju taj duel i da se nada da će svi zajedno proslaviti pobedu.

-Prva utakmica na domaćem terenu u Evroligi, sigurno da će biti sjajno protiv Barselone. To je sjajan tim, verujem da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. Svi jedva čekamo tu utakmicu na domaćem terenu. Biće zanimljivo i nadam se da ćemo svi zajedno da uživamo i da se kraju radujemo pobedi – istakao je.

Najvatrenije pristalice ‘crno-belih’ sada mogu da kupuju navijače rekivizite u novom butiku koji se nalazi na trgu Kralja Milana, a as šampiona regionalnog takmičenja ih je pozvao da dođu.

-Našim navijačima ne treba mnogo govoriti, oni znaju šta treba da rade, uvek su uz nas. Želim da nastave da nas podržavaju kao i do sada. Sada imaju još jednu radnju gde mogu da kupe rekvizite – naveo je Anđušić

Podsetimo, Partizan u utorak od 18:30 dočekuje Barselonu u okviru trećeg kola Evrolige u ‘Štark areni’. Ovo je ujedno prvo domaćinstvo za tim Željka Obradovića u ovom tamičenju ove sezone, a do sada su ostvarili jedan poraz od Makabi Tel Aviva i pobedu nas ASVELOM.

UTAKMICA IZMEĐU PARTIZANA I SPARTAKA U NOVOM TERMINU: Novo pomeranje mečeva!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter