0
Fudbal

FOTO: Watford FC

SRBIN DRUGI PUT NAJBOLJI U RUSIJI: Vladimir Ivić bez premca u Premijer ligi! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.23 u 16:21

Još jednom je pokazao svoj kvalitet

U istorijskom trenutku za ruski fudbal, srpski trener Vladimir Ivić iz Krasnodara osvojio je prestižnu nagradu za najboljeg trenera meseca drugi put uzastopno. Ova nagrada, koja se dodeljuje za izuzetne rezultate tokom prethodnog meseca, ponovno je otišla u ruke Ivića, čime je istaknuto njegovo izuzetno vođstvo tima.

Krasnodar je trenutno lider Premijer lige Rusije nakon 11 odigranih kola, a jedini su tim u ligi koji nije doživeo poraz. Ivićeva ekipa je primila samo pet golova do sada, što je impresivna statistika koja ih je izdvojila kao dominantnu silu u ruskom fudbalu.

U septembru, Krasnodar je ostvario tri pobede, nad Spartakom, Uralom i Rubinom, sve rezultatom 2:0, i remizirao protiv Ahmata u Čečeniji (1:1). Ovi rezultati su bili dovoljni da Ivića ponovo proglase za najboljeg trenera meseca.

Glasanje je sprovela žiri koji su činili bivši fudbalski asovi, a Ivić je dobio glasove od Andreja Aršavina, Andreja Tihonova i Olega Kornauhova. Takođe, podršku mu je pružilo i 33% navijača, dok su novinari dali svoj glas Igoru Osinjkinu iz Krila Sovjetov.

Ova nagrada ne samo što ističe Ivićevu izvanrednu trenersku veštinu već i potvrđuje uspon Krasnodara u ruskom fudbalu pod njegovim vođstvom.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter