0
Fudbal

during the UEFA EURO Qualifiers group G Season 2023/2024 match between Hungary and Serbia at stadium Puskas Arena on October 14, 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRBIJA IZDRŽALA SVEGA 20 MINUTA U MAĐARSKOJ: Odbrana prilično naivno dopustila gol rivalu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.23 u 21:08

Poprilično neočekivan sastav Orlova.

Večeras od 20.45 časova reprezentacija Srbijom igra u Budimpešti meč sa Mađarskom, a strateg Orlova, Dragan Stojković, izveo je nešto kombinovaniji sastav od očekivanog, pa je sigurno da će naša selekcija imati svežu krv.

Mađarska: Dibus, Lang, Salaj, Fiola, Nego, Nađ, Stajls, Kerkez, Soboslaj, Šalaj, Varga.

Srbija: V. Milinković – Savić, Milenković, Eraković, Pavlović, Živković, Terzić, Gaćinović, Gudelj, Lukić, S. Milinković – Savić, Mitrović.

Pobeda bi umnogome približila naš tim plasmanu na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Meč je poečeo u izuzetno laganom ritmu, nije u prvih 15 minuta viđeno gotovo ništa na obe strane, jer je bilo na snazi početno odmeravanje snaga, a potom je Gačinović sam izašao pred golmana, ali je izabrao loše rešenje jer nije šutirao na gol, a potom Živković u jednom kontranapadu nije dobro poslao loptu i Dibus ju je presekao.

Ipak, svega par minuta kasnije, Mađarska je došla do gola, nakon što je odbrana Srbije jako naivno ispala, a Nego je pronašao Vargu, kojem je ostalo samo da pošalje loptu u mrežu.

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter