0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

POGLEDAJTE ŠTA OČEKUJE ORLOVE U NASTAVKU KVALIFIKACIJA: Sjajne vesti za sve naše igrače!

Objavljeno: 14.10.23 u 12:10

Nakon poraza od Mađarske i trijumfa nad Litvanijom na poslednja dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, reprezentativci Srbije se okreću novom izazovu. Naime, izabranici Dragana Stojkovića Piksija se najpre večeras od 20.45 časova sastaju sa Mađarskom u okviru 7. kola kvalifikacija, dok u utorak 17. oktobra od 20.45 časova Srbija igra i drugi komšijski derbi, ovaj put sa reprezentacijom Crne Gore.

Ono što je važno naglasiti je da je u tom periodu, od petka 13. do utorka 17. oktobra do ponoći, aktivan promo kod ORLOVI koji svim igračima sa otvorenim korisničkim AdmiralBet nalogom svakog dana u toku trajanja promocije donosi sjajnih 50% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita. Kao što je rečeno, ovaj freebet bonus se dodeljuje nakon svake dopune naloga, u visini do 20.000 dinara.

Pored toga, ljubitelji sportskog klađenja mogu da računaju i na promociju Freebet na bet, kojom mogu da pokupe do 15% freebeta od svakog uplaćenog tiketa, dok igrači koji preferiraju košarku mogu da iskoriste 10% freebeta koji im se dodeljuje na svaki uplaćeni tiket koji sadrži poene 5 ili više evroligaških igrača.

Takođe, svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. Sve od navedenih promocija i još mnoge druge su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pogledajte kompletnu ponudu, preuzmite freebet bonus putem promo koda ORLOVI i podržite naše momke u pohodu na EURO 2024!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter