0
Evroliga

FOTO: Twitter/KK Crvena zvezda Meridianbet

OVO SE NEĆE SVIDETI DELIJAMA: Giedraitis nakon poraza od Žalgirisa govorio o atmosferi u Kaunasu i Beogradu!

Objavljeno: 14.10.23 u 17:20

Nije hteo da pravi razliku

Posle sinoćnjeg poraza od Žalgirisa u Kaunasu, Rokas Gijedraitis, novi član Crvene zvezde, podelio je svoje utiske o atmosferi u dvoranama i uporedio doživljaj igranja pred navijačima Žalgirisa i Crvene zvezde.

Gijedraitis je izjavio da atmosfera u dvoranama u Kaunasu i Beogradu nije suštinski različita.

Ambijent u Kaunasu i Beogradu? Ma, sve je to isto. Nivo buke je sličan, mnogo je ljudi u hali, svako podržava svoj tim i to je to. Navijači „Žalgirisa“ i „Crvene zvezde“ su slični, sve je to isto, jednako je zabavno igrati pred jednima i pred drugima – rekao je Gijedraitis nakon utakmice.

Njegove reči su sigurno izazvale različite reakcije među navijačima Crvene zvezde, poznatim kao Delije, koji su poznati po svojoj strastvenoj podršci timu. Uporediti tu strast i entuzijazam sa nekim drugim navijačima može biti osetljiva tema, ali Gijedraitis je izrazio svoje iskreno mišljenje o doživljaju igre pred različitim publikama.

39
18

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter