0
Evroliga

Saša Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ RAZOČARAN NAKON UBEDLJIVOG PORAZA: ‘Teško je pronaći bilo šta pozitivnog!’

Objavljeno: 14.10.23 u 08:20

‘Teško vreme dolazi’

Trener Monaka, Saša Obradović je bio vidno ljut i razočaran nakon sinoćneg izdanja njegovih izabranika, a istakao je da je jako teško kada se ne igra po planu.

-Kada izgubite ovako, kada grešite 40 minuta u napadu i odbrani, pojedinačno i timski, trener treba da preuzme odgovornost. Objašnjenje? Ako ne igraš po planu, ako ne koristiš svoju snagu, ako forsiraš, ako nemaš strpljenja, ako grešiš, onda je jako teško. U Evroligi ti momci igraju na najvišem nivou. Da pričamo o nama i potcenjujemo protivnika, mislim da treba da budemo realni – naveo je.

Dodao je da ipak nije kraj sveta.

-Vrlo je teško sada pronaći bilo kakve pozitivne stvari, ali nije kraj sveta. Teško vrem dolazi. Moramo to reći naglas – verovatno neće biti više smeha u gubitničkoj atmosferi. Iz ovoga možete izaći i jači. Ovako se pripremate – jasan je on.

Još uvek ne može da računa na Kembu Vokera i Džordana Lojda.

-Treniraju. Džordan počinje da trenira sa kontaktom. Ne znam kada će zaigrati. Verovatno nam je najviše nedostajao Lojd, ali je bilo očekivano. Nije mogao odmah da nam pomogne posle nekoliko meseci neigranja. Kemba je takođe počeo sa treninzima, ali ni on nije igrao dosta meseci. Očekivati da sve stane u jedan meč, nije moguće – zaključio je Obradović.

VIRTUS RAZMONTIRAO KNEŽEVE: Italijani zadali glavobolje Obradoviću!

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter