0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

NOVI SKANDAL POTRESA FUDBALSKU JAVNOST: Otkrivene informacije o novom osvajaču Zlatne lopte!

Objavljeno: 14.10.23 u 09:50

Argentinac može mirno da spava.

Od jutros fudbalsku javnost potresa novi skandal koji je otkrio ime dobitnika Zlatne lopte za 2023. godinu. Naime, porodični prijatelj Lionela Mesija, Alesandro Doseti naveo je da je u petak dobio informaciju kome će pripasti nagrada za najboljeg fudbalera planete.

-Lionelu Mesiju danas je rečeno da je dobitnik Zlatne lopte 2023 – istakao je Doseti.

Arentinski mađioničar je fantastaično odigrao Mundijal u Kataru gde se na kraju i okitio zlatnom medalju i došao do čuvene ‘boginje’, trofeja koji mu je falio u prebogatoj vitrini. Takođe, za PSŽ-om je osvojio francusko prvenstvo, a od kako se pridružio  Interu iz Majamija beleži neverovatne partije, a na 13 susreta za američki tim postigao je 11 golova.

Mesi je u ranijim intervjuima istakao da mu je bitnije osvajanje Svetskog prvenstva sa Argentinom od Zlatne lopte.

-Da li mi je važna Zlatna lopta? Ne, u ovoj fazi mog života više mi nije važna. Uvek sam govorio da mi nisu bitne individualne nagrade, nego ekipne. Najvažnija nagrada u ovom trenutku je Svetsko prvenstvo. Ovo je najveća nagrada za mene – poručio je.

SELEKTOR SRBIJE ISKRENO: ‘Ljudi ne vole uspeh, morao sam da vadim nož iz leđa!’ (VIDEO)

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter