0
Evropske lige

(191028) -- ROME, Oct. 28, 2019 (Xinhua) -- Roma's Nicolo Zaniolo celebrates his goal during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan in Rome, Italy, Oct. 27, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

NOVI DETALJI OGROMNOG SKANDALA: Otkriveno koji fudbaler je organizovao ilegalno klađenje!

Objavljeno: 14.10.23 u 17:50

Veliki udarac za italijanski fudbal

Italijanski fudbal potresen je najnovijim skandalom jer je pokrenuta istraga o nelegalnom klađenju u kojem su umešana najmanje četvorica poznatih fudbalskih imena, među kojima su dvojica reprezentativaca.

Prema zvaničnim izvorima, pod istragom su Nikolo Fađoli iz Juventusa, Nikolo Zaniolo iz Aston Vile, kao i Sandro Tonali iz Njukasla. Pored njih, Nikola Zalevski iz Rome takođe je deo istrage.

Prema informacijama koje je objavila italijanska agencija „ANSA“, Zaniolo se sumnjiči da je bio organizator nelegalnih klađenja na onlajn platformama. Navodno, on je organizovao celokupan kladioničarski lanac u kojem su bili uključeni Tonali, Fađoli i Zalevski, zajedno sa još nekoliko fudbalera iz Serije A, čija imena još uvek nisu obelodanjena javnosti.

Ovaj skandal je već izazvao veliku pažnju javnosti i medija, a istraga se i dalje razvija. Ako se utvrdi da je Zaniolo bio organizator klađenja, on bi mogao snositi ozbiljne posledice, posebno ako se otkrije da su svi zajedno postavljali opklade na fudbalske utakmice. Ova situacija je bacila tamnu senku na italijanski fudbal i uzdrmala sportsku zajednicu u zemlji.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter