0
Evroliga

FOTO: Starsport

IVANOVIĆ PRED BORAC: „Moramo odigrati angažovano i čvrsto u odbrani kako bismo došli do pobede!“

Objavljeno: 14.10.23 u 18:50

Ističe šta će biti ključ za trijumf

Nakon poraza od Žalgirisa u Evroligi, trener košarkaša Crvene zvezde, Duško Ivanović, izrazio je odlučnost pred nadolazeći meč protiv Borca u okviru trećeg kola ABA lige. Ivanović ističe važnost angažovane igre i čvrste odbrane u ovom duelu.

Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga što smo juče igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će nakon uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja„, izjavio je Ivanović, naglašavajući izazov koji predstoji njegovoj ekipi.

Crvena zvezda se vraća na teren već sutra od 18:00 časova u duelu sa čačanskim Borcem. Igrači su svesni izazova koji ih očekuje.

Obe ekipe startovale su sezonu sa dve pobede. Borac ima iskusnu i jaku ekipu, što su pokazali svojim dosadašnjim nastupima. Pozivam naše navijače da nas podrže. Dvorana Borca je uvek bila teška za goste, ali uz podršku naših navijača, verujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat„, izjavio je Dejan Davidovac, košarkaš Crvene zvezde.

Očekuje se uzbudljiv meč u kojem će Crvena zvezda tražiti povratak na pobednički put nakon izazovnog gostovanja u Evroligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter