0
Evroliga

Guerschon Yabusele Crvena Zvezda v Real Madrid-Euroleague 2021/22 Beograd, 08.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

IGRAČ REALA MVP DRUGOG KOLA EVROLIGE: Omraženi igrač Madriđana ubedljivo prvi! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.23 u 16:52

Izvanredna partija Francuza

Košarkaš Reala, Geršon Jabusele, zasijao je kao najsvetlija zvezda drugog kola Evrolige osvojivši titulu najkorisnijeg igrača (MVP). Njegova izvanredna igra odigrala je ključnu ulogu u ubedljivoj pobedi Reala nad Efesom rezultatom 103:80.

Jabusele je briljirao na terenu postigavši 22 poena, a njegov impresivan učinak obuhvatio je šut za dva (3/4), savršen šut za tri (3/3), kao i besprekoran učinak sa slobodnih bacanja (7/7). Osim toga, doprineo je i sa osam skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte. Njegova odlična igra izazvala je četiri prekršaja protivničkih igrača, zbog čega je zaradio visok indeks korisnosti od 39 poena.

U trci za MVP-a drugog kola nalazili su se i Zek Ledej iz Partizana, koji je imao 13 poena, sedam skokova, dve asistencije, blokadu i ukradenu loptu sa indeksom korisnosti od 27, kao i Džejms Naneli, takođe iz Partizana, sa 17 poena, šest asistencija, pet skokova i jednom ukradenom loptom, te indeksom korisnosti od 26.

Fakundo Kampaco i Leandro Bolmaro takođe su se našli na listi najboljih pet igrača drugog kola Evrolige, sa indeksom korisnosti od 24 poena.

Jabuseleova izuzetna igra predstavlja snagu i talenat Reala u borbi za evropsku dominaciju, ostavljajući konkurente u senki svojom nadmoćnom predstavom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter