0
Evroliga

FOTO: ABA liga

GROBARI ĆE BITI BESNI: Svi su mislili da će Džeremi Lemb biti novi igrač Partizana, ali evo šta je značilo „jagnje“ na Tvitu! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.23 u 19:50

Mnogi neće biti srećni zbog ovog poteza Mijailovića

Društvene mreže su nedavno bile uzburkane zbog misterioznog tvita sina predsednika košarkaškog kluba Partizan, Jovana Mijailovića. Tvit koji je sadržavao samo emotikon jagnjeta doveo je do mnogobrojnih spekulacija među navijačima Partizana. Međutim, istina se ispostavila drugačijom i intrigantnijom od očekivanja.

Ispostavilo se da je tvit Jovana Mijailovića bio u vezi s novim esportskim projektom pod nazivom „SheepEsport“ ili „Esport Ovca“. Ova organizacija, koja je nedavno postala aktuelna na društvenim mrežama, ima ambiciozne planove da okupi talente iz sveta esporta. Jedan od ključnih osnivača ove organizacije je poznati Tviter nalog „LecWooloo“, koji u esport zajednici važi za jednog od najvećih insajdera.

Osim toga, Jovan Mijailović je takođe potvrdio svoje učešće u ovom projektu, čime je sada jasno šta se krije iza tajanstvenog tvita. „SheepEsport“ planira da podrži i razvije talente u svetu esporta, pružajući im platformu za rast i uspeh.

Ova inicijativa je izazvala veliko interesovanje u esport zajednici, a navijači su uzbuđeni da vide kako će se ovaj novi projekat razvijati pod vođstvom Jovana Mijailovića i drugih stručnjaka iz esport industrije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter