0
Fudbal

FOTO: Starsport

‘DA NIJE POVREĐEN BIO BI UZ NAS SADA’: Prvi čovek Švajcarskog saveza o srpskom igraču! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.23 u 13:20

‘Spreman je da igra za Švajcarsku’.

Direktor Fudbalskog saveza Švajcarske, Pjerluiđi Tami istakao je za domaće medije da Filip Ugrinić nije povređen da bi sada bio u redovima tamošnje selekcije.

-Filip Ugrinić je povređen, u suprotnom bi bio uz našu reprezentaciju sada. Ugrinić je spreman da igra za Švajcarsku – poručio je.

FOTO: Starsport

Ovo znači da je fudbaler Jang Bojsa koji vodi srpsko poreklo već odabrao za koju će selekciju nastupati i da je pitanje vremena kada će debitovati za Švajcarsku. Prilika za to, mladi Ugrinić imaće već u novembarskim kvalifikacijama kada će ova alpska zemlja igrati protiv Izraela, tzv. Kosova Izraela. 

Podsetimo, selektor Švajcarske, Murat Jakin je već ranije govorio o ovoj soluciji i tada je naveo da ga ne bi pozvali u reprezentaciju da bi ga samo osigurali i da postoje razgovori.

-Njegovo je pravo, ovo je situacija koja je postojala s nekoliko igrača. Naravno, sve dok ne odigra, ima pravo da bira. Ne želimo da ga pozovemo u reprezentaciju samo da bismo ga osigurali, tu postoje razgovori i obaveza. Svakako, pričamo –  govorio je tada Jakin.

SELEKTOR ŠVAJCARSKE OTKRIO DA LI ĆE UGRINIĆ ZAIGRATI ZA TU SELEKCIJU: ‘Postoje razgovori!’

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter