0
Fudbal

FOTO: Twitter/AlHilal Saudi Club

AL HILAL POŽELEO SREĆU SRBIJI: Klub stao na stranu svojih igrača! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.23 u 19:20

Lepe reči sa Bliskog istoka

Fudbaleri Srbije su dobili snažnu podršku iz Al Hilala pred važan duel protiv Mađarske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, koji igraju za ovaj klub, su dobili podršku od strane svojih saigrača i kluba, što će im dati dodatni motiv za pobedu.

„Naše zvezde, Mitrović i Savić, nastavljaju svoj put sa reprezentacijom Srbije. Sve najbolje“, stajalo je u zvaničnoj poruci koju je Al Hilal poslao na društvenim mrežama.

Ovo ohrabrenje stiglo je uoči važnog meča, gde će Srbija tražiti još jednu pobedu u kvalifikacijama. Očekuje se da će podrška iz njihovog kluba dodatno motivisati Mitrovića i Milinković-Savića da pruže izuzetnu igru na terenu i pomognu reprezentaciji da ostvari pozitivan rezultat. Navijači širom Srbije se nadaju da će ova podrška biti dodatni vetar u leđa za Orlove u ovom ključnom susretu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter