0
Evroliga

from left Luka Mitrovic, #9 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Shabazz Napier, #13 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Rokas Giedraitis, #31 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Mike Tobey, #18 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA JE DANAS U POHODU NA JEDAN OD NAJTEŽIH ZADATAKA U EVROPI: Žalgirio Arena kao neosvojiva tvrđava za mnoge!

Objavljeno: 13.10.23 u 10:00

Sigurno tri najteža gostovanja u Evropi.

Crvena zvezda večeras od 19.00 časova gostuje Žalgirisu u okviru drugog kola Evrolige, a crveno-beli imaće jedan od najtežih zadataka evropske košarke.

Naime, poznato je koliko je Žalgirio Arena izuzetno jak domaći teren, gotovo uvek je puna i bučna, a odnosi između dva kluba sigurno će biti motiv više domaćim navijačima da naprave pritisak.

Naime, crveno-beli su u Kaunasu i bez svog kapitena, Branka Lazića, što će biti dodatna otežavajuća okolnost, a rival iako nema preterano zvučan roster na papiru, prepun je kvalitetnih i disciplinovanih igrača spremnih da se pobiju za svaku loptu.

Prošle sezone u poslednjih pet minuta Zvezda nije mogla da pogleda na koš, i to je na kraju koštalo crveno-bele trijumfa, a padovi u igri se ne smeju dešavati ako ovaj put tim Duška Ivanovića želi da upiše trijumf.

Prenos kao i sve ostale Evrolige, možete gledati isključivo na kanalima SportKluba, ovaj put na prvom programu pomenute televizije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter