0
Fudbal

FOTO: Starsport

ROSI JASAN PRED SRBIJU: ‘Pokušaćemo da ponovimo igru iz Beograda!’

Objavljeno: 13.10.23 u 20:15

‘Želimo da što pre dođemo do cilja.’

Selektor reprezentacije Mađarske, Marko Rosi je pred susret sa Srbijom rekao na konferenciji za štampu da je važna utakmice pred njima i da će da pokušaju da dođu do pobede, kao u Beogradu.

-Ništa se nije promenilo tokom priprema, posao smo radili isto kao i ranije. Znamo da je pred nama važna utakmica, ali znamo i da posle utakmice protiv Srbije imamo još tri. Računamo da nam je potrebno da sakupimo još najmanje šest bodova u preostale četiri kvalifikacione utakmice da bismo se plasirali direktno, želimo da što pre dođemo do cilja. Pokušaćemo ponovo da pobedimo Srbe, kao što smo to uradili u Beogradu – započeo je.

Dodao je da imaju nepohodno samopuzdanje.

-Mnogi su već uvereni da će se reprezentacija Mađarske kvalifikovati. Apsolutno nema opasnosti da budemo previše samouvereni zbog dosadašnjih uspeha – to mogu da kažem u ime čitavog tima. Istovremeno, imamo neophodno samopouzdanje, koje proizilazi iz činjenice da igrači znaju: ako se držimo zacrtanih ciljeva, onda rezultati neće zaostajati – istakao je Italijan.

PIKSI OTKRIO PREDNOST MAĐARA, PA SE OSVRNUO NA DEBAKL ‘ORLIĆA’: Evo šta je poručio!

Osvrnuo se i na Soboslaja koji je najbolji adut Mađara.

-Dominik je igrač reprezentacije koji zaslužuje najveću pažnju, i to ne bez razloga. Međutim, ne fokusiram se na to da Dominik bude vezni ili napadač u reprezentaciji, vidim ga kao svestranog fudbalera. Biće uključen u odbranu, osvajanje lopte, izgradnju napada… On je sposoban da odlično igra u nekoliko uloga – naveo je Rosi.

Podsetimo, Srbija sutra od 20:45 gostuje selekcije Mađarske na Puškaš areni Budimpešti u okviru oktobarskih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. U prvom susretu u Beogradu naš nacionalni tim je poražen 2:1, a eventualna pobeda bi dodatno približila ‘orlove’ ovom takmičenju na koje čeka 24 godine.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter