4
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

ODBIO PARTIZAN, PA OGROMNE PARE OD BARSELONE: Otac supertalentovanog veziste zna koliko mu vredi sin!

Objavljeno: 13.10.23 u 12:21

Mnogi se interesuju za njega, a on ih redom odbija.

Supertalentovani ofanzivni vezista iz VrbasaMatija Popović nalazi se na radaru brojnih evropskih velikana. Blistao je u dresu omladinskog tima Partizana, a sve je kulminiralo na Evropskom prvenstvu kada je pokazao sav svoj raskošan talenat.

Partizan je tada odlučio da mu ponudi profesionalni ugovor, ali je Matija u dogovoru sa svojim ocem to odbio. Postojalo je interesovanje Borusije iz Dortmunda, za koju se sumnje da će ‘preoteti’ srpskog vunderkinda čim napuni 18 godina.

Prema poslednjem pisanju Telegrada, Popović i njegova porodica odbili su neverovatnu ponudu od Barselone. Katalonci su mladom fudbaleru nudili ugovor na četiri godine, tokom kog bi redom zarađivao 160.000, zatim naredne godine 180.000, zatim 200.000 i na kraju 230.000 evra. Uz to su bili prisutni i veliki bonusi za sam potpis kao i nastupe u B i A timu Barselone. Sve to su odbili, a nakon toga je Barselona odlučila da pojača ponudu, koju su takođe odlučili da odbiju.

Epilog oko nastavka karijere mladog Popovića očekujemo vrlo uskoro, jer će on početkom godine postati punoletan.

9
21

4 Komentara

  1. Mozda mu otac ne zeli dogovor sa Vazurom i aktuelnom upravom Partizana vec ceka najavljene promene i novog predsednika kluba !? Dace Bog da je tako jer ne verujem da mu je otac bolesni egoista i da je toliko alav na pare poput oceva Andrije Zivkovica i Danila Pantica. Iz primera mnoge nase talentovane dece koji su rano otisli u inostrane klubove ne znam ko je to od njih uspeo sem Vlahovica !? Pogledajmo samo trnovite puteve nasih najboljih fudbalera koji danas nesto znace u reprezentaciju poput Tadica, Mitrovica, brace Milinkovic-Savic, Radonjica i drugih pa sami zakljucite.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stvorio ga FK Partizan, a tatin sin mu zabio nož u ledja! Ostaviće njega cela Evropa, videćete! Karma je neverovatan fenomen! Uzgred, rodjen je u inostranstvu, tu i nema osećaja patriotizma.
    Sram ga bilo!

    4
    2
    Odgovori
  3. Odbio Partizan, ali, kao što su prošli mnogi drugi, od biće njega vremenom svi iz Evrope. Sramota i izdajstvo! Partizan od tatinog sina napravio dobrog igrača, a ovaj zabio nož u ledja matičnom klubu!
    Videćete, karma je strašan fenomen.! Imajmo u vidu da je rodjeni u inostranstvu. Tu, najčešće, nema patrotskog osećanja.

    5
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter