0
Košarka

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

IMAMO DVA KLUBA ZA FAJNAL-FOR, MNOGO SMO NOVCA ULOŽILI: Predsednik naše zemlje otkrio kako stvari stoje u Evroligi!

Objavljeno: 13.10.23 u 09:46

Aleksandar Vučić je ipak neko ko će uskoro poneti diplomu.

Predsednik Srbije je gostovao na nacionalnoj televiziji, a tu je govorio o prilikama u srpskoj košarci, jer ipak za nekoliko meseci trebalo bi da postane i  diplomirani košarkaški trener.

„Reprezentativni fudbal nam itekako zaostaje za hrvatskim. Što se tiče košarke, mislim da imamo dva kluba za fajnal for Evrolige. Za prvih 5 u Evropi”, istakao je Vučić.

“To vam kažem kao neko ko će za sedam ili osam meseci završiti fakultet za košarkaškog trenera. Mislim da nešto malo znam o tome. Ipak i to je laž. Puno znam. Mnogo novaca je država uložila i u Crvenu zvezdu i u Partizan. Ogroman novac“.

Prvi čovek Srbije je istakao da je Srbija daleko ispred Hrvatske u košarci.

„To je sada nebo i zemlja što se tiče košarke, drugi košarkaški razredi. Hrvati imaju izuzetno talentovane košarkaše, posebno iz zapadne Hercegovine. Strahoviti talenti. To su mladi, visoki, vižljasti dečaci. Oni imaju fantastičan rasadnik košarkaša, ali imaju mnogo lošiju školu od nas, mnogo manja ulaganja. Lošiji su od nas u košarci i nikada nas neće stići, ne u narednih 20 godina.“

6
13

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter