0
Evroliga
Željko Obradović

FOTO: STARSPORT

ŽELJKO OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN: ‘Igrali smo pametno – Čestitam mojim momcima!’

Objavljeno: 12.10.23 u 23:46

Imao je čime da bude zadovoljan.

Partizan je večeras gostovao ekipi Asvela u Lionu i tom prilikom im je naneo veoma ubedljiv poraz – 62:88. Nakon utakmice trener Partizana – Željko Obradović rekao je:

‘Počeli smo Evroligu pre sedam dana na veoma loš način. Razgovarali smo sa igračima, pokušali smo da pronađemo drugi način i da razumemo kako treba da igramo Evroligu ako želite da dobijete. Danas smo krenuli sa agresivnom odbranom večeras, dali su nam dosta šansi da trčimo. Igrali smo pametno u napadu sa kvalitetom koji imamo kao tim. Bilo je momenata kada smo pali, ali igrali smo utakmicu protiv dobrog tima. Mislim da je Asvel bolji nego prošle sezone i želim im sve najbolje u sledećim mečevima.’ – rekao je Obradović i potom dodao:

‘Čestitam mojim momcima na pobedi, bila je lepa atmosfera i želim da se zahvalim svim našim ljudima koji su došli da podrže Partizan večeras, to je za nas jako važno. Nismo očekivali ovako lak meč. Mislili smo da će biti drugačije. Pričali o svemu, pogotovo posle meča Asvela i Zvezde. Ovo je opasno po nas, jer na ovakvim utakmicama ekipe ne moraju da igraju čvrsto u Evroligi.’ – zaključio je trener ‘crno-belih’.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter