2
Fudbal

Slobodan Tedic European Under 21 Championship 2023, U21, reprezentacija, FSS, Srbija - Jermenija, Serbia - Armenia Backa Topolla, Srbija 29.3.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SRAMOTA KAKVU SRBIJA NE PAMTI: Devet golova u mreži ‘Orlića’ za košmarnu noć! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.23 u 23:24

Počeli smo dobro, a onda je usledila potpuna katastrofa.

Mlada reprezentacija Srbije večeras je gostovala selekciji Engleske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Naši omladinci su pretrpeli jedan od najtežih poraza u istoriji srpskog fudbala. Iako je Engleska bila apsolutni favorit, poraz od 9:1 je nešto što apsolutno niko nije očekivao.

Poveli su ‘orlići’ u 27. minutu nakon pogotka Vladimira Lučića, koji je iskoristio asistenciju Vasića. Delovalo je da bi možda i mogli da iznenadimo, ali su onda na ‘scenu’ nastupili reprezentativci Engleske. Do poluvremena smo primili tri pogotka, golove su redom postizali Filogen-Bides, Delop i Eliton.

U drugom poluvremenu počeo je potpuni slom.. Primili smo šest pogodaka za 45 minuta, a golove su postizali Madueke u dva navrata, ponovo Filogen-Bides, Rou i Eliot, dok je autogol postigao Subotić.

Пласман обезедио Sofascore
1
14

2 Komentara

  1. Momentalna smena selektora Djordjevica,lose pripremio utakmicu,igraci mlitavi ,to je praksa kada tim dobije petardu a devet komada ne bi dobio ni tim iz zone.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter