1
Evrokupovi

Fudbal.Olympiacos Vs. Crvena Zvezda.Delije, navijaci, zastave, baklje, fans, supporters, flags, flairs.Athens, 09.05.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SPREMA SE OPSADA LAJPCIGA: Delije će izvršiti invaziju na istok Nemačke!

Objavljeno: 12.10.23 u 17:20

Veoma važan meč za crveno-bele

Fudbaleri Crvene zvezde suočiće se sa značajnim izazovom 25. oktobra kada gostuju nemačkom timu Lajpcigu u utakmici 3. kola Grupe G Lige šampiona. Utakmica će se odigrati na impresivnoj „Red Bul areni“ u Lajpcigu, a već sada se očekuje ogromno interesovanje za ovaj spektakl.

Uprava Lajpciga je najavila da će za navijače Crvene zvezde biti odvojeno 2.130 ulaznica. Međutim, očekuje se da će broj srpskih navijača biti znatno veći, budući da se očekuje dolazak velikog broja ljubitelja fudbala iz Nemačke, Austrije, Švajcarske i drugih zemalja u okolini, koji će pokušati doći do karata na različite načine.

Najniža cena ulaznice za sektor gde će biti smešteni navijači Crvene zvezde iznosi 70 evra. Delije će biti smeštene u gostujućem sektoru, ali se očekuje da će se pojedini navijači takođe proširiti i na Sektor C.

Važno je napomenuti da su Sektori B i D rezervisani isključivo za domaće navijače Lajpciga i da navijači sa bojama i obeležjima protivničkog kluba neće imati pristup ovim sektorima.

Očekuje se da će ovaj susret biti ne samo sportski spektakl, već i prilika za susret navijača iz različitih delova Evrope i uživanje u fudbalskoj strasti i rivalitetu. Crvena zvezda se temeljno priprema za ovaj meč i nada se da će ponosno predstavljati Srbiju na evropskoj sceni. Navijači već broje dane do ovog važnog duela koji će sigurno biti jedan od najuzbudljivijih trenutaka sezone.

6
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter