0
Fudbal

Hungary's Martin Adam and Willi Orban vies with Serbia's Strahinja Pavlovic, Luka Jovic and Sergej Milinkovic-Savic during UEFA Euro 2024 Group G qualifying football match between Serbia and Hungary in Belgrade, Serbia, on Sept. 9, 2023.

SAMARDŽIĆ PRED MAĐARSKU: „Znali smo da slabo primaju golove, daćemo sve od sebe da se vratimo sa tri boda“!

Objavljeno: 12.10.23 u 13:55

„Orlove“ očekuju dva ključna meča za plasman na EURO

Fudbaleri Srbije gostuju selekciji Mađarske u okviru 6. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. Meč je zakazan za 20 časova i 45 minuta na Puškaš areni.

Naša reprezentacija je poražena od Mađarske u Beogradu, pa izabranici Dragana Stojkovića svakako imaju motiv više da se prikažu u najboljem svetlu. Težak meč očekuje Lazar Samardžić.

Znali smo i pre kvalifikacija da Mađari imaju jaku reprezentaciju i da će biti ozbiljan konkurent za jedno od prva dva mesta u grupi. Uverili smo se u Beogradu da im je odbrana jači deo tima, vrlo su organizovani, teško primaju golove. Daćemo sve od sebe da se iz Budimpešte vratimo sa tri boda, što bi značilo ogroman korak ka Evropskom prvenstvu – rekao je Samardžić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Naše fudbalere već u utorak čeka utakmica protiv Crne Gore, posle koje bi definitivno trebalo biti poznato ko će ići na Evropsko prvenstvo.

Očekuju nas dve veoma teške utakmice koje rešavaju mnogo toga u borbi za prva dva mesta u grupi. Posle Mađarske, dočekujemo Crnu Goru i svakako da bi nam podrška gledalaca bila od neprocenjivog značaja. Oni su u rezultatskom naletu, igraju dobro i biće nam vrlo nezgodan rival.

 

BELGRADE, SERBIA – MARCH 24: Lazar Samardzic of Serbia in action during the UEFA EURO 2024 qualifying round group G match between Serbia and Lithuania at Rajko Mitic Stadium on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by: Andrija Sokovic/Starsport.rs)

 

Uzbuđen je zbog činjenice da se prvenstvo održava u Nemačkoj, zemlji u kojoj je ponikao.

Pričam ovih dana drugarima iz reprezentacije koliko su Nemci ozbiljni kada se prihvate organizacije nekog sportskog događaja. Tu nema greške, sve će biti na vrhunskom nivou – ocenio je fudbaler Udinezea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter