0
Domaći fudbal

Aldo Kalulu celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Napredak and Partizan at stadium Mladost Krusevac on October 01, 2023 in Krusevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KALULU VERUJE DA OVAJ TIM MOŽE MNOGO: „Strpljivi smo i sanjamo, hajde da ostvarimo nešto veliko!“

Objavljeno: 12.10.23 u 17:52

Brzonogi igrač crno-belih se nada velikom uspehu

Fudbaler Partizana, Aldo Kalulu, podelio je svoje utiske o sezoni i stanju tima u Partizanovom podkastu. Francuski napadač, koji je stigao iz Sošoa, istakao je da je timu bilo potrebno vreme da se uigra, posebno sa dolaskom novih igrača, ali da sada oseća jaču hemiju unutar ekipe.

Oni su zaista veoma dobri igrači. Mogu vam dati mnogo lopti u raznim situacijama. Tako da to je stvarno korisno. Neću zaboraviti sve njih jer tu je još Kristijan Belić, koji se bori, koji je veoma aktivan, usput, on mi je dao asistenciju. Dakle, ima mnogo, mnogo dobrih igrača u našem timu. Svi mi smo borci, svi imamo dobar duh. To je naša snaga, na taj način pobeđujemo i kada je teren nešto lošiji ili nam ne ide„, rekao je Kalulu.

On je naglasio da je bilo potrebno vreme da se tim uigra.

Čim sam došao navijači su očekivali puno od mene, ali vreme je vreme, ne mogu da budem brži od njega. Nisam bio spreman, mnogi igrači nisu bili potpuno spremni, puno je novih igrača, morali smo da pustimo da vreme odradi svoje, da se stvori hemija. To je normalno, naši navijači nas vole i očekuju da pobedimo pa makar igrali i protiv Reala, ali to nije baš lako. Nekada je potrebno vreme, evropske utakmice su došle prerano, nije bilo realno da ostvarimo više„, dodao je Kalulu.

Kalulu je istakao da su evropske utakmice došle prerano za tim, ali da se sada stvari poboljšavaju. Partizan je trenutno na prvom mestu tabele Superlige Srbije sa 25 bodova iz devet utakmica.

Ali pogledajte sada, nakon nekoliko nedelja, meseci, postaje sve bolje, nadam se da su navijači trenutno zadovoljni. Možda nije bilo suđeno da igramo Evropu ove godine, hajde da se fokusiramo na domaće prvenstvo i da čekiramo svoju evropsku kartu za sledeću sezonu. Strpljivi smo i sanjamo, hajde da ostvarimo nešto veliko„, naveo je Kalulu.

Kalulu je takođe uporedio Superligu Srbije sa ligama u Engleskoj, Francuskoj i Švajcarskoj, ističući da je srpski fudbal fizički zahtevan, ali da je impresioniran kvalitetom igrača i da se raduje izazovima koji ga očekuju u narednim utakmicama.

Ova izjava Alda Kalulua odražava pozitivan duh i motivaciju Partizanovog tima dok se pripremaju za izazove koji ih očekuju u narednim nedeljama. Navijači Partizana sigurno jedva čekaju da vide šta će ekipa postići u domaćem prvenstvu i nadaju se uspesima i u evropskim takmičenjima u budućnosti.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter