0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 06: Vujadin Savic (L) of Crvena Zvezda in action against Adam Lallana (C) and Daniel Sturridge (R) of Liverpool during the Group C match of the UEFA Champions League between Red Star Belgrade and Liverpool at Rajko Mitic Stadium on November 06, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

IZADATA POTERNICA ZA ENGLEZOM: Čovek koji je dao gol Zvezdi bi sada mogao ozbiljno da nagrabusi!

Objavljeno: 12.10.23 u 19:52

Svi su šokirani ovom informacijom

Danijel Staridž, bivši napadač Liverpula i engleske reprezentacije, se suočava sa nalogom za hapšenje nakon što nije prisustvovao sudu u Los Anđelesu. Ova odluka je doneta zbog nerealizovane nagrade koju je Staridž obećao muškarcu koji je pronašao njegovog psa, ali mu nije isplatio dogovorenu sumu novca.

Spor se vodi još od jula 2019. godine, kada je Staridž javno ponudio nagradu za pronalaženje svog kućnog ljubimca. Pas je pronađen i vraćen vlasniku, ali čovek koji ga je pronašao tvrdi da nikada nije dobio nagradu koju mu je obećao. Sud u Los Anđelesu je presudio u korist Fostera Vašingtona, koji je podneo tužbu protiv fudbalske legende zbog neisplaćene nagrade.

Vašington, muzičar koji živi u Los Anđelesu, sada je zadovoljan što je sud presudio u njegovu korist.

Nadam se da će Staridž platiti i da neće podneti žalbu. Borim se za svoje pravo i obećanu nagradu. Ne mogu da verujem da je sve ovo gotovo,“ izjavio je Vašington nakon presude.

Ovo nije prvi put da sportista bude suočen sa pravnim problemima, a Staridž, čija je karijera obuhvatala Mančester siti, Čelsi i Liverpul, sada će morati da se suoči sa pravnim posledicama ovog slučaja.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter