0
Evroliga

P.J. Dozier KK Partizan Mozzart Bet during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague Media Day at Stark Arena on September 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOUŽER PRED DUEL SA ASVELOM: „Dosta smo analizirali, spremni smo“!

Objavljeno: 12.10.23 u 13:20

Amerikanac veruje u pobedu svoje ekipe

Košarkaši Partizana večeras gostuju Asvelu u meču drugog kola Evrolige a utakmica je na programu od 20 časova.

Tim Željka Obradovića doživeo je ubedljiv poraz na startu takmičenja od Makabija, dok je francuska ekipa poražena od Crvene zvezde u Beogradu.

Američki košarkaš, Pi Džej Doužer, istakao je da je tim dosta analizirao svoje prethodne mečeve i da su sada spremni da zabeleže prvu pobedu u najelitnijem takmičenju.

Uzeli smo snimak sa naše poslednje evroligaške utakmice i mnogo smo ga analizirali. Želeli smo da vidimo gde su nam bile slabosti u prethodnom duelu i želeli smo to da ‘zategnemo’. Mislim da smo veoma dobro pripremilli utakmicu koja sledi. Spremni smo i radujemo se – rekao je Doužer u razgovoru za „Sportklub„.

Veoma ceni Željka Obradovića i njegov način rada.

Sjajno! Uvek želite da igrate za trenera koji ima visoka očekivanja od vas i mnogo zahteva. Mislim da ponekad popustljivi treneri mogu da previde neke stvari i uzmu to zdravo za gotovo. Imamo tim koji ceni način rada koji neguje naš trener. On je legenda sa razlogom i dragmo mi je što imamo priliku da igramo za njega.

 

Partizan – Mornar, ABA Liga 2.10.2023
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

 

Saigrači mu dosta pomažu prilikom navikavanja na novu kulturu.

Samo se trudim da se prilagodim svakog dana i da napredujem. Znate, imam sjajne saigrače i sjajne trenere koji mi omogućavaju da to uradim i pomažu mi – zaključio je Doužer.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter