0
Evroliga

FOTO: Starsport

ZA LOVERNJA PARTIZAN IMA POSEBNO ZNAČENJE: ‘Emocija će biti, tu nema dileme!’

Objavljeno: 11.10.23 u 13:15

‘Svi znaju šta je taj klub uradio za mene.’

Košarkaši Partizana gostuju ekipi ASVELA u drugom kolu Evrolige u čevrtatk od 20 časova, a jedan čovek će biti posebno emotivan na ovom susretu. Reč je o Žofriju Lovernju koji je bio igrač ‘crno-belih’ od 2012. do 2014. godine, ali ne krije da mu je šampion regionalnog takmičenja još uvek u srcu.

Nije baš moralo tako da bude, ali to je košarka. Emocija će biti, tu nema dileme. Svi znaju šta osećam kada neko pomene Partizan, šta je taj klub uradio za mene, poznata je i moja ljubav prema Srbiji, ali u četvrtak, kao profesionalni košarkaš, pokušaću da ostavim emocije po strani. Da li ću uspeti, videćemo – naveo je.

Ovo je prvi put da će igrati protiv svog voljenog kluba i istakao da će biti teška utakmica.

-Biće čudno, ponekad pomislim da sam juče igrao za Partizan, a već je prošlo toliko godina. Pričali smo već o tome, ništa se nije promenilo. Znam samo da će biti teška utakmica i da će Partizan sa Obradovićem dati sve od sebe da pokuša da nas pobedi – poručio je Lovernj za Mozzart Sport.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter