0
Ostali sportovi

FOTO: ISF

U BEOGRADU SVEČANO OTVORENO SVETSKO PRVENSTVO U FUTSALU!

Objavljeno: 11.10.23 u 09:00

Još jedno veliko međunarodno takmičenje u prestonici naše zemlje

Svetsko prvenstvo u futsalu za uzrast srednjoškolaca i zvanično je otvoreno u Beogradu. Strane delegacije su stigle u glavni grad, koji će od do 17. oktobra biti domaćin velikog takmičenja. Ceremonija otvaranja održana je u Hali sportova Ranko Žeravica.

Prisutnima su se obratili predsednik ISF Loren Petrinka i predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković.

Već godinama unazad organizujemo velika takmičenja u konkurenciji školaraca. Svi koji jednom dođu u glavni grad Srbije uvek se rado vraćaju. Videli ste i završnicu ceremonije otvaranja. Klinci su veseli, igraju uz muziku i zastave svojih zemalja. Koristim priliku da se zahvalim i Ministarstvu sporta na finansijskoj podršci, takođe i Gradu Beogradu, koji podržava školski sport – poručio je Željko Tanasković.

Gosti na Ceremoniji otvaranja bili su i Sandra Sremčević, potpredsednica Fudbalskog saveza Srbije i Verica Petković, savetnik u sekretarijatu za sport i omladinu grada Beograda.

Počelo je himnom Srbije, a završilo se kada su svi učesnici sa tribina sišli na parket i uz muziku igrali uz zastave svojih država. Danas su i zvanično počeli mečevi po grupama, koji se igraju u čak šest hala u Beogradu.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter