1
Košarka

FOTO: Starsport

OGLASILI SU SE IZ ZVEZDE ZBOG NEMANJE BJELICE: ‘Istina je samo jedna…’

Objavljeno: 11.10.23 u 12:50

‘Sve će biti jasnije za par dana.’

Iz tabora Crvene zvezde izdali su saopštenje u vezi Nemanje Bjelice i demantovali tvrdnje koje plasiraju mediji da postoji sukob između Duška Ivanovića i nekadašnjeg srpskog reprezentativca.

-Sve će biti jasnije za par dana. Ovo što se pojavljuje u medijima oko sukoba sa Ivanovićem, mnogo se spekuliše. Istina je samo jedna. Nema sukoba između Ivanovića i Bjelice. Oglasićemo se za par dana i sve će biti jasno – poručio je PR tima sa  Malog Kalemegdana, Igor Vujčin.

Podsetimo, Bjelica je u Crvenu zvezdu došao letos iz Fenerbahčea, ali su potpisali tzv. otvoreni ugovor. U slučaju da bivši reprezentativac Srbije ne ispuni očekivanja ili dođe do nove povrede, mogu odmah da ga otpuste, a 80% njegove plate plaća turski gigant.

Takođe, Nemanja Bjelica se ponovo povredio i nakon svega mesec danas raskinuo saradnji sa svojim voljenim klubom. On još uvek ima validan ugovor sa Fenerbahčeom, pa će se vratiti u Istanbul.

4
8

1 Komentara

  1. Sigurno vam ne verujemo u saopstenje vase istine. Pa niko nije glup da poveruje da je sa igracem sklopljen ugovor, sa Fenerom isto tako a onda prodje NULA utakmica i NULA minuta na parketu i vi nam dajete neko objasnjenje da je igrac resio da to sve raskine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter