0
Fudbal

FOTO: Starsport

LOŠE VESTI STIŽU NA ADRESU CRVENE ZVEZDE: Jedan od ključnih igrača doživeo povredu! (FOTO)

Objavljeno: 11.10.23 u 18:20

Veliki peh.

Definitivno jedan od najboljih fudbaler ove sezone u redovima Crvene zvezde je Osman Bukari koji se istakao fanstatičnim golom protiv Jang Bojsa Ligi šampiona. Takođe je bio strelac u duelu sa Mančester sitijem, a čini se da je u životnoj formi. Međutim, loše vesti stižu iz kampa reprezentacije Gane, a to je da ovaj igrač doživeo povredu.

FOTO: Starsport

Bukari neće moći da igra u prijateljskim utakmicama koje će njegova selekcija odigrati protiv SAD Meksika, a razlog i težina povrede još uvek nisu poznati. On će se vratiti u Beograd kako bi sanirao povredu i da se utvrdi da li je opasnije pririode ili ipak ne. A za Zvezdu slede ključni mečevi u Ligi šampiona, ali i trka sa Partizanom u domaćem šamoionatu.

Bukari je od starta sezone odigrao devet susreta gde je postigao 4 gola, ali je u mnogim situacijama bio od velike važnosti za njegov tim.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter