0
Evroliga

FOTO: Starsport

IVANOVIĆ OPREZAN PRED ŽALGIRIS: ‘Čvrsta i disciplinovana ekipa, hoćemo da nastavimo u ritmu!’

Objavljeno: 11.10.23 u 12:20

Očekuje nas zanimljiv okršaj.

Tim sa Malog Kalemegdana će u okviru drugog kola Evroliga gostovati nezgodnoj ekipi Žalgirisa u petak od 19 časova. Strateg ‘crveno-belih’ Duško Ivanović naveo je pred ovaj duel da ih očekuje teško gostovanje, ali se nada da će njegov tim nastaviti u istom ritmu kao do sada.

– Žalgiris je već dugo godina ekipa koja je pokazala da je jedan od najtežih protivnika, naročito kada igraju kod kuće. Igraju veoma čvrsto, disciplinovano i sa velikim strpljenjem. Imaju ekipu koja je dugo zajedno na okupu i uigrani su izvanredno. Mi ćemo da gledamo nas i hoćemo da nastavimo u ritmu u kojem smo do sada igrali  – istakao je.

Ova dva tima sastala su se skoro u pripremnom meču, a trener Zvezde je rekao da su to dve različite utakmice, a takođe nije želeo da otkrije sa kojim igračkim kadrom ide u prestonicu Litvanije.

– Malo, ali biće razlika, jer ni mi i oni nismo bili kompletni, biće sigurno drugačija utakmica. To ćemo videti – dodao je on.

Ivanović smatra da njegova ekipa može još dosta napreduje.

– Ja se nadam da će moći u malo boljem ritmu da budu, napravili smo dobar rezultat, ali mi kao ekipa možemo i moramo da napredujemo – poručio je Duško.

Crvena zvezda u svojim redovima ima Gedraitisa koji možda i najbolje poznaje protivnika.

Danas svi poznajemo dobro jedni druge, analize su vrhunske. On može najviše sebi da pomogne, jer može da ima pritisak kada igra na svom terenu, ali je veliki profesionalac i on svaki trening i svaku utakmicu odradi 100 odsto, ja se nadam da to može da mu bude samo pozitivna stvar – zaključio je Ivanović.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter