0
Fudbal
Nemanja Gudelj

FOTO: Starsport

GUDELJ PORUČIO: ‘Na teren ćemo izaći kao ratnici!’

Objavljeno: 11.10.23 u 15:20

‘Mi smo u mentalnom smislu spremni za rat.’

Reprezentativac Srbije i fudbaler Sevilje, Nemanja Gudelj je pred duel sa Mađarima poručio da će im pun stadion biti dodatna motivacija i da su spremni.

– Mi smo u mentalnom smislu spremni za rat. Kao što je Mister rekao, nadamo se da ćemo na teren izaći kao ratnici. Pun stadion nam je dodatna motivacija. Biće i naših navijača, jedva čekamo tu utakmicu, atmosferu i tri boda. Mađarska ima odliučna tim, spremni smo, dobro treniramo i kao što sam rekao i ranije, znamo šta nas čeka i idemo po ti boda – naveo je.

Dodao je da će uvek biti kritika.

-Uvek će da bude kritika, ali mi se branimo kao tim. A ne samo četvorica ili petorica igrača pozadi. Bitno je da izađemo kao ratnici, da pokažemo volju i kvalitet će doći do izražaja. Kad je reč o meni lično, nije mi teško da menjam pozicije. Kroz celu karijeru sam više igrao kao zadnji vezni, a u poslednje vreme kao štoper. Do trenera je gde će da me stavi i moje je da dam sve od sebe – istakao je on.

Rekao je da nisu bili na svom niovu u prošloj utakmici, ali da će sad pokazati svoj kvalitet.

-U Beogradu nismo bili na našem nivou. Sad treba da uđemo u utakmicu kao u drugo poluvreme u Beogradu. Fudbalski smo bolji od njih, imamo kvalitetan tim, pun igrača koji igraju u velikim klubovima. Važno je da pokažemo volju, a pobeda će doći – zaključio je Gudelj.

Podsetmo, nacionalni tim Srbije igra možda i ključni susret protiv Mađarske Budimpešti, a ovaj duel je na programu u subotu od 20:45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter