0
Evrokupovi

delije navijaci fans supporters zastave Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAŽNE VESTI ZA DELIJE: Crvena zvezda objavila kada u prodaju izlaze paketi karata za Siti i Lajpcig!

Objavljeno: 10.10.23 u 20:11

Navijači će moći da obezbede svoje ulaznice

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će prodaja paketa i karata za predstojeće utakmice Lige šampiona protiv Lajpciga i Mančester sitija početi od 11. oktobra. Karte će biti dostupne za kupovinu u Servisu za članstvo kluba, kao i online putem zvanične internet stranice.

Cene karata za utakmice na stadionu Rajko Mitić su kao sledeće: 8.500 dinara za zapadnu tribinu, 7.500 dinara za istočnu tribinu, dok će ulaznice za južnu i severnu tribinu koštati 3.500 dinara. Za vernu navijačku bazu, klub je zadržao tradiciju sa popustom od 500 dinara za članove kluba i za one koji kupuju karte online.

Prva od dve očekivane spektakularne utakmice igra se protiv nemačkog tima Lajpciga 7. novembra s početkom u 21 časova. Druga utakmica, protiv engleskog giganta Mančester sitija, zakazana je za 13. decembar, s početkom u 18:45 časova.

Podsećanja radi, Crvena zvezda je do sada odigrala dve uzbuđujuće utakmice protiv Mančester sitija i Jang Bojsima, osvojivši ukupno jedan bod. Ove dve predstojeće utakmice predstavljaju priliku za Crvenu zvezdu da pokaže svoju snagu i odlučnost u najprestižnijem fudbalskom takmičenju u Evropi.

Navijači se već sada pripremaju da podrže svoj omiljeni klub i nadaju se velikim uspesima u Ligi šampiona ove sezone. Kupovina karata počinje uskoro, a očekuje se da će stadion Rajko Mitić biti ispunjen energijom i strašću dok Crvena zvezda bude jahala talas uspeha u evropskim okvirima.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter