1
Fudbal

Aleksandar Stanojevic Partizan - Loznica Kup Srbije 6.4.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ OSTAJE U KONJI? Čelnici turskog kluba se oglasili povodom natpisa da će Srbin dobiti otkaz!

Objavljeno: 10.10.23 u 21:20

Izgleda da je došlo do preokreta

U poslednje vreme, sportski svet Turske potresa niz rezultata koji su doveli do sumnji u sposobnosti Aleksandra Stanojevića kao trenera. Iako su početna četiri kola bila obećavajuća, poslednje četiri utakmice nisu donele pobede, što je dovelo do nagađanja o Stanojevićevom budućem statusu u ekipi Konje.

Nakon nedeljnog poraza od Hataja (1:3), pojedini mediji su brzo spekulisali o mogućnosti Stanojevićeve smene. Međutim, iznenadni preokret desio se kada je zvanično saopštenje kluba Konja demantovalo ove glasine. U saopštenju koje je objavljeno u utorak, rukovodstvo Konje istaklo je da vesti o Stanojevićevoj smeni nisu istinite i potvrdilo je da će on i dalje biti na klupi.

Želimo da obavestimo javnost da ne uzima u obzir glasine sa drugih mesta, izuzev onih koje saopštava klub. Naš tim će ponovo biti na okupu 12. oktobra pod komandom trenera Aleksandra Stanojevića i počeće pripreme za duel sa Pendiksporom – navodi se u saopštenju.

Stanojević je reagovao smireno na sve ove spekulacije, pokazujući odlučnost i verovanje u svoj tim, iako su rezultati poslednjih utakmica bili razočaravajući.

Bićemo bolji sledeći put. Svakako nisam neko ko će da odustane zato što je izgubio jedan meč – rekao je Stanojević.

Ova potvrda Stanojevićevog ostanka na klupi Konje pruža dodatnu priliku treneru i timu da se fokusiraju na nadolazeće izazove i raduju se pobedama koje će, kako se nadaju, uskoro doći.

0
0

1 Komentara

  1. Konja je pravi klub za jednog ovakvog konja..
    Ustvari magarca-da ne vređam tao plemenitu životinju kakva je konj..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter