0
Košarka

FOTO: Twitter/@RMBaloncesto

SENZACIJA REALA PROTIV DALASA: Dončić i Maveriksi doživeli šokantan poraz u Madridu!

Objavljeno: 10.10.23 u 23:50

Veoma dinamičan meč

U jednom od najuzbudljivijih prijateljskih mečeva pred početak NBA sezone, Real Madrid je savladao Dalas Maverikse rezultatom 127:123 u Vizink centru u Madridu. Ovaj duel, koji je odigran po NBA pravilima, nije samo bio prijateljske prirode; oba tima su pokazala nevjerojatan talenat i borbenost, uz vrhunske košarkaške poteze.

Real Madrid je imao odlučujuću prednost u domaćem okruženju, često predvođen Serhiom Ljuljem, Fakundom Kampacom i Rudijem Fernandezom. Kampaco je bio posebno impresivan, postigavši ključne poene ka kraju meča. Luka Dončić, bivši igrač Reala i superstar Dalas Maveriksa, imao je spektakularan doček, ali je zbog odmora odigrao samo prvu četvrtinu.

Utakmica je bila izuzetno dinamična, sa oba tima stalno u trci za vođstvo. Maveriksi su preuzeli prednost u prvom poluvremenu, ali su se Kraljevići vratili snažnim napadima i sjajnim odbranama. Posle izuzetno uzbudljivog finiša, Real Madrid je izašao kao pobednik ovog spektakularnog prijateljskog susreta.

Ovo prijateljsko nadmetanje je ne samo testiralo fizičku izdržljivost i taktičku mudrost, već i prikazalo snagu i veštinu oba tima. Iako rezultat nije zvaničan, ova pobeda Real Madrida nad NBA timom popravila je samopouzdanje domaćih igrača pred predstojeću sezonu. Navijači su bili svedoci vrhunske košarke i s nestrpljenjem očekuju šta će se dešavati u narednim mečevima, kako u Evropi, tako i u NBA ligi.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter