0
Fudbal

FOTO: Starsport

SAVO MILOŠEVIĆ NA UDARU NEGATIVNIH KOMENTARA: „Meni je Bosna domovina, ne pratim šta pričaju ljudi“

Objavljeno: 10.10.23 u 20:55

Novi selektor Bosne i Hercegovine je dao svoj prvi intervju od dolaska na tu funkciju

Savo Milošević, novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, otkrio je nekoliko ključnih detalja uoči njegovog debija na klupi „Zmajeva“ tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

U ekskluzivnom intervjuu za „Centralni Dnevnik“ na „Face“ televiziji, Milošević je podelio svoje misli o timu i izazovima koji predstoje.

Jedna od tema razgovora bila je komunikacija sa najvećim zvezdama nacionalnog tima, Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem. Milošević je istakao pozitivnu atmosferu, naglašavajući da nema naznaka problema između njega i igrača.

– Čuo sam se sa Džekom i Pjanićem, nisam primetio da ćemo imati neki problem. Baš naprotiv. To su pre svega vaspitani momci. I da misle nešto drugačije mislim da to ne bi rekli – kaže Milošević.

Ne obraća pažnju na komentare sa strane.

Nemam društvene mreže, ne pratim šta pričaju ljudi. Ti koji pišu po platformama nemaju pojma šta je fudbal. Neću da se bavim njima.

Šta njemu znači Bosna?

Meni je domovina. Jedna od domovina. Tu sam rođen i odrastao, tu mi je familija. Najveći deo. Selo pored Janje – Miloševići. Ima nas desetine, dosta kuća i ima nas mnogo u inostranstvu. Igrao sam u Podrinju iz Janje.

Takođe, selektor je potvrdio da nacionalnom timu nedostaju određene pozicije, posebno štoper i krilo. Fokus reprezentacije sada je na potencijalnim pojačanjima, posebno igračima iz Partizana i Dinama iz Zagreba. Milošević je izrazio optimizam u vezi sa budućnošću tima, ističući da su predani radu i da će dati sve od sebe kako bi Bosna i Hercegovina ostvarila uspeh na međunarodnoj sceni.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter