1
Fudbal

FOTO: Starsport

OSTOJA NAJAVIO IZLAZAK IZ KRIZE FK PARTIZANA: ‘Moramo da radimo na tome svim snagama!’

Objavljeno: 10.10.23 u 15:50

‘On bi trebalo da bude nosilac svih projekata i da pomaže ostalima.’ 

JSD Partizan je obeležilo 78 godina postojanja, a predsednik ove organizacije, Ostoja Mijailović je organizovao svečanost povodom ovog događaja. On se dotakao i stanja u fudbalskom klubu i istakao da misli da će kriza do nove godine da se reši i da neće više postojati.

-Moram da napomenem da se ovde s nama nalazi većina klubova iz crno-bele porodice. Ono što mi je jako krivo, a mislim da će uskoro da se reši, to je kriza u Fudbalskom klubu Partizan. To su informacije koje imam. Nedostaje nam najveći klub u Sportskom društvu, on bi trebalo da bude nosilac svih projekata i da pomaže ostalima. Nadam da će do Nove godine da se reši i taj problem i da će kriza u FK prestati više da postoji – naveo je on.

Dodao je da na tom problemu treba da rade svi zajedno.

 -Mi moramo da sačuvamo FK Partizan. To je najmasovniji kolektiv iz naše porodice i to je najprofitabilniji sport na svetu. Treba svi da nastavimo da radimo na tome da fudbalski klub izvučemo zajedno, svom snagom i mogućnostima – poručio je Mijailović.

52
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter