0
Fudbal

FOTO: Starsport

NIŽU SE PROBLEMI ZA PIKSIJA: Još jedan igrač zbog povrede napustio kamp reprezentacije! (FOTO)

Objavljeno: 10.10.23 u 16:05

 Novi peh.

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi nalazi se pred novim problema pošto je ostao bez još jednog fudbalera zbog povrede. Naime, Mihajlo Ristić neće moći da pomogne svojim saigračima u krčenju puta ka Evropskom prvenstvu, a doktor nacionalnog tima, Dejan Aleksandrić govorio je o stanju ovog asa.

FOTO: Statsport

 -U poslednjim minutima utakmice koje je odigrao za svoj klub u nedelju, pri nezgodnom pokretu osetio je bol sa unutrašnje strane kolena. Jutros je imao klinički pregled i magnetnu rezonancu posle čega je konstatovano istegnuće unutrašnjeg bočnog ligamenta kolena, usled čega će morati da prođe kroz proces oporavka koji će da traje odd sedam do deset dana – istakao je on.

Podsetimo, zbog povrede Piksi nije mogao da računa na Dušana Vlahovića, a Stefana Mitrovića Mihajla Ilića je u zadnjem momentu skolnio sa spiska, pošto će oni pomoći ‘orlićima’ u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvom. Srbija će u subotu 14. oktobra igrati protiv Mađarske, a tri dana kasnije sa Crne Gorom.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter