0
Evroliga

Achille Polonara Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LEPE VESTI IZ ITALIJE: Akile Polonara uspešno operisao tumor na testisima! (FOTO)

Objavljeno: 10.10.23 u 23:20

Najave su da će se vratiti na parket

Košarkaš Virtusa Akile Polonara prošao je uspešnu operaciju nakon što je klub otkrio da ima tumor testisa, saopštili su zvaničnici kluba iz Bolonje. Operacija je obavljena hitno odmah nakon što je dijagnoza postavljena, a očekuje se potpuni oporavak reprezentativca Italije.

Polonara je nedavno pristupio Virtusu ovog leta i već je postigao značajan uspeh sa klubom, osvojivši Superkup Italije. Međutim, iznenadna dijagnoza zahtevala je brzu akciju, a Polonara je sada podvrgnut uspešnoj operaciji. Za sada nije poznato kada će se Polonara ponovo vratiti na teren u Evroligi i domaćem šampionatu, ali se očekuje da će klub pružiti više informacija u narednim danima.

Polonara je prošle sezone započeo u Efesu, a zatim je bio povezivan sa Crvenom zvezdom pre nego što je u januaru potpisao za Žalgiris. Njegov dolazak u Virtus obeležio je novu fazu u njegovoj karijeri, ali se sada suočava sa izazovom oporavka od zdravstvenog problema.

Klub i navijači širom sveta šalju podršku Polonari u ovom teškom trenutku i nadaju se brzom i potpunom oporavku talentovanog igrača.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter