0
Fudbal

PODGORICA, MONTENEGRO - MARCH 27: Dusan Tadic (C) of Serbia in action against Igor Vujacic (L) and Marko Vesovic (R) of Montenegro during the UEFA EURO 2024 qualifying round group B match between Montenegro and Serbia at Podgorica City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

CRNOGORSKI REPREZENTATIVAC PORUČIO: ‘Utakmica sa Srbijom je najbitnija za nas!’

Objavljeno: 10.10.23 u 17:50

‘Mi se nadamo najboljem u ovom susretu.’

Reprezentacija Crne Gore gostuje selekciji Srbije u oktobarskom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvno 2024. godine u  Nemačkoj 17.10. od 20:45. Pre toga će izabranici Miodraga Radulovića imati proveru u prijateljskom susretu protiv Libana u subotu od 17 časova u Podgorici.

Fudbaler ‘sokolova’, Dušan Bakić istakao je da je utakmica sa ‘orlovima’ najbitnija za njih u ovom ciklusu kvalifikacija.

-Utakmica sa Srbijom je najbitnija za nas u ovom ciklusu kvalifikacija. Mi se nadamo najboljem u ovom susretu, ali pre toga nas čeka prijateljska utakmica sa Libanom. Pokušaćemo da damo sve od sebe, nametnemo se stručnom štabu i naravno ostvarimo pobedu – naveo je.

Dodao je da je teško ne razmišljati o susretu sa Srbijom.

-Teško je ne razmišljati o Srbiji, ali moramo da se fokusiramo na Liban. Ta prijateljska utakmica nam dolazi prva, a o Srbiji ćemo više posle ovog duela. Dakle, razmišljamo samo o Libanu, a posle sledi analiza narednog protivnika i spremanje se za taj meč – poručio je Bakić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter