3
Fudbal

Dusan Vlahovic Fifa World Cup 2022, Group stage G, football training, 23. Novembar 2022 foto: STARSPORT

VLAHOVIĆ ODBIO SRBIJU: Napadač Juventusa rekao ne Piksiju!

Objavljeno: 09.10.23 u 10:55

Otkriveno je zbog čega ga neće biti u sastavu

Srpski fudbaler Dušan Vlahović suočava se sa novom povredom koja bi mogla da ga spreči da učestvuje u kvalifikacionim mečevima za Evropsko prvenstvo sa nacionalnim timom. Prema izveštaju italijanskog lista „La Gazeta delo Sport“, napadač Juventusa ima problema sa leđima, nakon što je već patio od povrede aduktora pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

Ove povrede su rezultirale njegovim odsustvom sa terena u nekoliko utakmica Serije A dok je pokušavao da se oporavi. Ipak, čini se da taj oporavak nije bio dovoljan, zbog čega će, prema navodima italijanskih medija, propustiti naredne reprezentativne duele Srbije sa Mađarskom i Crnom Gorom.

Iako se Vlahović nalazi na spisku selektora Dragan Stojkovića Piksija, izgleda da će morati da odbije poziv kako bi se adekvatno lečio i oporavio od povrede, što predstavlja izazov za srpski tim dok se priprema za važne kvalifikacione mečeve.

24
31

3 Komentara

  1. Meni samo nije jasno zasto za Kataia nema mjesta u reprezataciji zadnjih godina iako je bio reprezetativac ?Vlahovića po njegovom ponasa nju čeka sudbina Jovića ako ovako nastavi.

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter