0
Evropske lige

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's head coach Antonio Conte reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

U NAPOLIJU SE LOME: Još vremena za Garsiju ili dolazak Kontea!?

Objavljeno: 09.10.23 u 23:49

Da li je Garsija uzeo ‘preveliki zalogaj’?

Svega osam kola su odigrana, a Napoli već duboko zalazi u krizu. Gubeći korak za vodećim Milanom, izazvali su gnev svojih navijača. Šampionska trka može da se završi pre nego što se iko nadao, ali ostalo je još mnogo, pa Napolitanci imaju čemu da se nadaju.

Aurelio de Laurentis i njegova uprava su danas okupili hitan sastanak kako bi razgovarali o sudbini trenutnog trenera Rudija Garsije, čiji rezultati nisu ispunili očekivanja. Međutim, do sada nije doneta konačna odluka o njegovom ostanku ili odlasku.

Ono što je privuklo pažnju jeste da su na sastanku razgovarali o potencijalnim zamenskim opcijama za Garsiju, a po najnovijim informacijama italijanskog Skaja, Antonio Konte se ističe kao prva opcija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter