0
Fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

TRAGIČNA VEST IZ IZRAELA: U napadu ubijen trener čuvenog kluba! (FOTO)

Objavljeno: 09.10.23 u 09:20

Svi su u stanju šoka

Izraelski fudbalski trener Alon Šamali (34) izgubio je život u terorističkom napadu u Egiptu kada je egipatski policajac otvorio vatru na izraelske turiste koji su bili na izletu u Aleksandriji. Vest o tragičnoj smrti trenera objavio je Hapoel Tel Aviv, klub u kojem je Šamali radio kao trener u omladinskoj školi.

Jedan od trenera omladinske škole, Alon Šemali, ubijen je u terorističkom napadu u Egiptu. Alon je živeo u Bat Jamu, bio je nastavnik fizičkog vaspitanja u školi „Rišonim“. U Omladinsku školu Hapoela došao je pre godinu i po dana, kada je prošle sezone radio kao glavni trener trećeg tima, a ove sezone radio ja kao pomoćni prvog tima. Edukator, pravi sportista, skroman, imao je puno strasti za fudbal. Imao je sjajan stav prema deci, voleli su ga i fudbaleri i kolege. Hapoel Tel Aviv šalje saučešće Alonovoj supruzi i porodici – navedeno je u saopštenju kluba.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@hapoeltafc)

Egipatski policajac je pucao iz svog oružja na autobus izraelskih turista, a više od hiljadu ljudi je stradalo, a više od 4.000 je ranjeno u aktuelnim sukobima između Izraela i Hamasa. Izrael je zvanično u ratnom stanju, a Izraelske odbrambene snage (IDF) gađaju mete u Pojasu Gaze.

Izraelski zvaničnici obećavaju pobedu i ističu da će odgovor na Hamasove napade biti dugotrajan. SAD su takođe reagovali na situaciju premeštanjem nosača aviona bliže Izraelu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter