0
Fudbal

head coach Dragan Stojkovic Piksi (R) Bratislav Zivkovic (L) during the UEFA European Qualifiers Practice Training at Ludogorets Arena on June 19, 2023 in Razgrad, Bulgaria. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PIKSI PRECRTAO DVOJICU IZ ZVEZDE I PARTIZANA: Očekivano ili ipak ne?

Objavljeno: 09.10.23 u 20:58

Pomalo očekivan potez.

Srbija će se u narednom prozoru sastati sa Mađarskom i Crnom Gorom, a dugo je selektor Stojković vagao koga će precrtati sa spiska. Odluka je pala na ‘orliće’, Stefana Mitrovića i Mihajla Ilića. Oni će pomoći selektoru Đorđeviću u utakmicama omladinske selekcije.

‘Ilić je budućnost našeg fudbala i biće veliki igrač. On je član naše mlade reprezentacije i raduje me njegov kontinuitet. Njegove igre su bile na nivou gde je dobio zasluženi poziv. Mora da ga shvati kao nagradu i motiv više. Imao je dosta oscilacija, naročito kada je Partizan igrao evropske utakmice, ali to je normalno za momka od 19 godina. Drago mi je da će biti tu i na njemu je da nastavi da radi. Predstavlja jednog od igrača koji će obeležiti igru naše selekcije u budućnosti. Sa mnom ili sa nekim drugim. Neverovatan je potencijal, ali ne možemo od njega da očekujemo da sada rešava probleme.’ – rekao je Piksi.

6
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter