1
Tenis

Tennis Tenis Fed Cup World Group II play-off Srbija v Paragvaj Aleksandra Krunic v Veronica Cepede Royg Ana Ivanovic with the parents father Misa Ivanovic (C) and mother Dragana Ivanovic Jelena Jankovic (L) Novi Sad, 18.04.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OTKRIVEN RAZLOG RAZLAZA JELENE I ANE: „Dok se moja ćerka borila za Srbiju, neko je ispijao kafe“!

Objavljeno: 09.10.23 u 14:20

Ovo je razlog zahlađenja odnosa između nekada najboljih teniserki sveta

Nije tajna da odnosi između Ane Ivanović i Jelene Janković nisu najbolji. To je potvrdila i Jelenina majka, Snežana Janković, koja je objasnila i zašto je došlo do razlaza.

Naime, Snežana je istakla da je njena ćerka igrala za Srbiju u Fed kupu sa povređenim zglobom, dok je Ana odmarala i zabavljala se sa tadašnjim momkom, Fernandom Verdaskom.

– Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju – ispričala je svojevremeno Snežana aludirajući na Anu koja se tada uslikala kako sa Verdaskom uživa uz kafu.

Da odnos dve najbolje srpske teniserke u istoriji nije na zavidnom nivou videlo se i nekoliko godina kasnije. Naime, tada Jelena nije bila pozvana na Anino venčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom.

– Nisam razočarana što me Ana nije pozvala na svoje venčanje, jer smatram da najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dugi niz godina i s kojima delimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom venčanju – poručila je tada Jelena.

12
3

1 Komentara

  1. Ne mogu da verujem da su sve novine danas pisale o ovoj temi. NEKI NALOG. STA SE KRIJE IZA OVOG DANAD. MOZDA BREAK NEWS ANA SE RAZCELA, STA DRUGO, HER HE OVO NENORMALNO O CEMU SE PISE.
    2 TENISERKE SVETSKI-1, PA ZAR TO NIJE MOTOVACIONA TE.A JER JE SADASNJI ZENSKI TENIS GETOIZIRAN. SRAMOTA O CEMU PISETE

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter