0
AdmiralBet ABA Liga

Nenad Stefanovic, head coach of FMP at First final Serbian Basketbal League match between kk Crvena Zvezda and kk FMP played at Belgrade, Serbia on June 6th at Aleksandar Nikolic hall. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

‘NIJE BILO LAKO POBEDITI’: Trener ‘Pantera’ zadovoljan nakon trijumfa!

Objavljeno: 09.10.23 u 23:19

Ima čime da bude zadovoljan!

Košarkaši Cibone dočekali su FMP u okviru drugog kola ABA lige. Nakon izjednačene prve deonice, druga je u potpunosti pripala domaćinu, ali je treća još ubedljivije otišla na stranu FMP-a. Zadnja deonica donela nam je neizvesnu završnicu i pobedu gostiju iz Železnika, rezultatom 89:93. Nakon utakmice trener FMP-a rekao je:

FOTO: ABA liga

‘Čestitam mojim igračima na velikoj pobedi. Mi smo imali vrlo specifične dve nedelje. Bili smo u Turskoj, igrali smo kvalifikacije, izgubili smo košem u poslednjoj sekundi. Utakmica se prebrzo igrala sa Krkom za ono što smo mi mislili da se oporavimo, težak poraz kući. Imali smo malo i dodatke u sastavu. U ovom momentu nama je potreban trening, a mi za to vremena nemamo. Međutim, danas smo prevashodno u prvoj i trećoj četvrtini do poslednjih minut i po bili onakvi kakvi treba da budemo cele sezone. Druga je za zaborav. To treba da bude model kako da igramo cele sezone. Novi je tim, trebaće vremena. Nije bilo lako pobediti, iako smo imali dobijenu utakmicu dva minuta do kraja, ali tu se video taj nedostatak samopouzdanja i nesrećno izgubljene dve utakmice, tako da mislim da će ovo biti motivacija i bust za dalji rad. Čestitke Ciboni na dobroj utakmici, a mi se okrećemo meču sa Megom za sedam dana.’ – rekao je Stefanović, trener FMP-a.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter