0
Košarka

FOTO: Starsport

NEPOGREŠIVI PETRUŠEV: Srpski košarkaš solidnom partijom najavio ostanak u NBA ligi!

Objavljeno: 09.10.23 u 08:11

Izuzetan nastup našeg igrača

Talentovani srpski košarkaš Filip Petrušev započeo je svoju NBA avanturu, prvi put oblačeći dres Filadelfija Seventisiksersa. U prvoj pripremnoj utakmici protiv Bostona, Petrušev je pokazao svoj potencijal, upisavši šest poena, tri skoka i dve asistencije u svega jednoj četvrtini provedenoj na terenu. Iako Seventisiksersi nisu imali neke od svojih ključnih igrača, Petrušev je zasijao u ograničenom vremenu provedenom na terenu.

Uprkos porazu Filadelfije od Bostona rezultatom 114:106, Petrušev je pokazao svoje veštine i potvrdio da je spreman za izazove predstojeće NBA sezone. Trener Seventisiksersa, Nik Nurs, odlučio je da odmori neke od najboljih igrača, pruživši priliku mladim igračima kao što je Tajris Meksi, koji je postigao 24 poena i takođe se istakao na terenu.

S druge strane, Seltiksi su izašli sa jakim timom, a najviše je briljirao Pejton Pičard sa 26 poena, uključujući i šest pogođenih trojki. Njegov saigrač Lamar Stivens je takođe doprineo ključnim poenima u završnici utakmice.

Petrušev je svojom igrom pokazao da je spreman da se izbori za svoje mesto u NBA ligi i da će biti značajan dodatak Seventisiksersima u nadolazećoj sezoni. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju njegov dalji napredak u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter