0
Fudbal

FOTO: Starsport

CRNOGORCI PRETE NAŠIM REPREZENTATIVCIMA: Siguran sam da možemo do dobrog rezultata, samo treba da uradimo jednu stvar!

Objavljeno: 09.10.23 u 17:15

Meč koji donosi plasman na Euro.

Fudbaleri Srbije nastavljaju pohod na plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Naši reprezentativci će u subotu od 20 časova i 45 minuta odigrati meč 6. kola grupe G protiv selekcije Mađarske, a tri dana kasnije igraju meč sa selekcijom Crne Gore, koji može biti i presudan.

Tim povodom se oglasio i selektor Sokola, Miodrag Radulović, koji je istakao važnost meča.

Meč u Beogradu je još jedna prilika da se predstavimo na pravi način. Čeka nas zahtevan meč, oba tima su u igri za plasman na EP, a siguran sam da možemo da ponovimo onih 80 minuta iz duela u Podgorici kada smo u finišu kažnjeni za promašaje. Ovog puta igra mora da bude prava 100 minuta. Ako to uspemo, onda možemo da se nadamo dobrom rezultatu„, rekao je selektor reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović.

Definitivno je da će se Crnogorci fokusirati na defanzivu, a tu je glavni bedem Stefan Savić.

„Sačuvaćemo Savića nekoliko dana, a onda ćemo kako se meč sa Srbijom bude približavao i njega pripremati“.

Ne krije Radulović, pratiće se u Podgorici tok meča između Mađarske i Srbije u subotu veče u Budimpešti.

Gledaćemo meč Mađarske i Srbije i onda ćemo se možda i baviti nekim kalkulacijama, mada njih ne treba da bude. Idemo u Beograd da odigramo sa stavom kojim nas je krasio tokom kvalifikacijama i u kojima imamo samo jedan poraz“, rekao je Radulović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter