0
Tenis

FOTO: Screenshot

ŠELTON PONOVO PRIČAO O ĐOKOVIĆU: Evo šta je Amerikanac sada rekao na račun najboljeg!

Objavljeno: 08.10.23 u 09:38

Šelton ponovo govorio o spuštanju slušalice Novaka.

Na polufinalnom susretu na US Openu između Bena Šeltona Novaka Đokovića u jednom trenutku, mladi američki teniser je napravio potez koji će se dugo komentarisati. Naime, on je nakon postignutog poena protiv Noleta imao proslavu tako što je gestikulirao spuštanje slušalice od telefona.

O tome se još više priča, a Đoković i Ben su ruku na srce nenamerno, zajedno inicirali planetarnu popularnost „spuštanja slušalice“.

„Videli ste da je Đoković to uradio i Museti, Fonjini… Momci na Lejver kupu su to radili kad sam osvojio važan poen. Proširilo se i van tenisa, video sam Hakimija. Mislim da je on to uradio u jednom meču. Taguju me na društvenim mrežama stalno. Ljudi pobeđuju i ‘spuštaju slušalicu‘. Meni je to poprilično smešno“rekao je Šelton.

Šelton se trenutno nalazi u Kini gde nastupa na Mastersu u Šangaju, a u narednom kolu igra protiv ruskog igrača, Romana Safijulina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter