2
Košarka

Ostoja Mijailovic KK Partizan promocija novih dresova i potpisivanje sponzorskog ugovora sa Mozzart Bet za Season 2022-2023 at Stark Arena on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OSTOJA PONOVO POKAZAO VELIČINU: Ukazao velikodušan gest prema Makabiju! (FOTO)

Objavljeno: 08.10.23 u 14:15

Svaka čast.

U danima kada Izrael prolazi kroz teško stanje i kada je u toj zemlju ratno stanje, ipak u moru sivila postoji i svetlo na kraju tunela. Ponovo je predsednik Partizana, Ostoja Mijailović pokazao neverovatnu ljudsku veličinu i ponudio da Makabi iz Tel Aviva igra domaće utakmice  Evrolige Beogradu.

On je izdao saopštenje u kome je uputio poruku podršku izraelskom narodu i saučešće žrtvama.

-Poštovani gospodine Mizrahi, dragi prijatelji KK Partizan i Srbije,,U ovim tužnim trenucima, u ime KK Partizan Mozzart Bet želim da izrazim najdublje saučešće vama i vašem narodu. Tokom teških momenata, želim da poručim kako Makabi u Srbiji ima iskrenog prijatelja koji je spreman da mu ponudi novi privremeni dom uz iskrenu dobrodošlicu u Beogradu – započeo je.

Spreman je na svaku vrstu pomoći.

-Uprkos svim dešavanjima, sportisti moraju nastaviti sa svojim aktivnostima i predstavljanjem svog kluba i zemlje na najbolji mogući način. Njihova uloga je da budu svetla tačka u tmurnim danima za svoj narod. Ukoliko vaš klub bude prinuđen da igra utakmice van svoje zemlje, KK Partizanje spreman da obezbedi trening dvoranu, smeštaj i dvoranu za odigravanje utakmica – nastavio je on.

Dodaje da je prijateljstvo između naroda veliko i da je ovo logičan potez.

-Tokom proteklih više od 40 godina, Makabi i Partizan su bili veliki rivali na terenu, ali su svi naši dueli uvek završeni čestitkama i iskrenim stiskom ruke, uz veliko poštovanje. Nažalost, kroz istoriju KK Partizan, mi smo iskusili situaciju kada smo bili prinuđeni da igramo van svog doma. Zbog svega navedenog, kao gest prijateljstva i zahvalnosti za sve sjajne momente u zajedničkoj istoriji, spremni smo da budemo vaši domaćini. Prijateljstvo između naših naroda je veliko i mi kao klub smatramo ovaj potez logičnim – poručio je Ostoja.

-Budite slobodni da nas kontaktirate u bilo koje vreme i mi ćemo učiniti sve što možemo da pomognemo KK Makabi – istakao je prvi čovek ‘crno-belih’.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
5

2 Komentara

  1. li Ostoja svojim novcem da plati sve te troškove? Jedino tako bi ovaj naslov imao smisla. Ali čisto sumnjam da će se to desiti.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter