0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NATHO O RATNOM STANJU U IZRAELU: ‘Noćna mora, posle penala sam bio preplavljen emocijama!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.23 u 13:35

‘Sok je što ne znamo šta se dešava.’

Fudbaleri Partizana su sinoć protiv lučanske Mladosti slavili rezultatom 2:0 i ostvarili osmu pobedu u nizu. U ‘crno-belom’ taboru imaju razloga za zadovoljstvo, ali za Bibrasa Natha to nije slučaj, pošto je njegova zemlja u ratnom stanju, a kada je postigao pogodak iz penala, videli koliko mu je teško, čak su mu i suze pošle.

On je za ‘Izrael Hajom’ istakao da je pre utakmice razmišljao da li uopšte da igra i da je to sve noćna mora iz koje je teško izaći.

 -To je horor film. Ne znam šta da kažem, šok je što ne znamo šta se dešava. Svuda samo krv, to je noćna mora iz koje ne znamo kako da izađemo. Pre utakmice sam osećao da ću biti strelac, ima takvih dana… Posle penala nisam znao šta da radim, bio sam preplavljen emocijama, bilo mi je čudno. Pre utakmice sam razmišljao da li uopšte treba da igram – naveo je.

Dodao je da mu je Duljaj rekao da ne mora da igra ako ne može, ali je Izraelac ipak skupio snagu i odigrao sjajan meč.

 -Trener mi je rekao da u svakom momentu mogu da kažem šta sam odlučio. Isključio sam se koliko god je bilo moguće i odlučio da igram – poručio je Natho.

Takođe, fudbaler ‘crno-belih’ je na svom instagram profilu podelio fotografiju gde postiže pogodak i napisao:

-Kako da objasnim sinovima zbog čega ne proslavljam gol?

FOTO: Instagram/bibras56/screenshot
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter